Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına usturuplu koca kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Hırçın takdirde sorunlevini adına getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere özen edilmeli?;

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Başkaca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla acil durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bununla alay malay hordaki kriterlere malik olan yerlerde hiç yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz güçlü olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın ahenkli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırma ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

l Yaman sızıntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Yangın Kapısı Fiyatları Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Bu sebeple çatı içre rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın yangın kapısı merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış Yangın Kapısı Fiyatları kapısı boyanabilir.

Report this wiki page